Министар информисања и телекомуникација г. Дејан Ристић обишао је радове на Ложионици, првом креативно-иновативном мултифункционалном центру у овом делу Европе заједно са директором канцеларије за ИТ и еУправу г. Миланом Латиновићем и директорком Ложионице гђом Аном Илић.

,,Београд и Србија добијају фантастичан простор, односно својеврсно гнездо које ће окупљати, не само младе креативне људе, већ и хабове, стартапове и све оне који могу да дају још снажнији креативан допринос развоју Србије, као и мотивисању свих нас да покажемо шта уистину можемо. Када знамо колико даровитих младих људи имамо, колико имамо знања, вештина и маште, Ложионица је прави пример материјализације те креативности и маште“ изјавио је министар г. Ристић.

Ложионица ће већ почетком следеће године, када је планиран завршетак радова, добити потпуно нову функцију складну 21. веку и развоју креативних индустрија те постати још једна полазна тачка у Србији из које стручни, креативни и даровити људи суштински утичу на наш свеукупни друштвени развој.