Министар информисања и телекомуникација г. Дејан Ристић састао се данас у Београду са генералном директорком А1 Србија, гђом Јудит Алберс.

Састанку су присуствовали и помоћник министра задужен за информационо друштво и информациону безбедност г. Никола Бићанин, као и посебни саветник министра г. Станко Дебељаковић.

Током састанка разговарано је о досадашњем пословању ове угледне компаније, чланице интернационалне А1 Групе,  на подручју Републике Србије, те су овом приликом назначени правци њеног даљег развоја са посебним нагласком на могућности унапређења сарадње компаније ,А1 Србија са овим министарством.

Изражена је обострана сагласност у вези са позитивним привредним амбијентом у Републици Србији који омогућава убрзани развој компетентним привредним субјектима.

Истакнута је веома плодотворна сарадња на капиталном пројекту Министарства ,,Изградње широкопојасне комуникационе инфраструктуре у руралним пределима Република Србије“ приликом чије реализације је А1 поуздани дугогодишњи партнер.   Договорен је наставак интензивне комуникације како би била осигурана успешна реализација овог, као и свих осталих планираних пројеката.

Министарство информисања и телекомуникација и компанија А1 Србија остају посвећени остваривању најбољих могућих стандарда у области телекомуникација намењених грађанима и привреди.