Започни каријеру у Министарству информисања и телекомуникација - МОЈ ИКТ ТИМ

Започни каријеру у Министарству информисања и телекомуникација
МИТ - МОЈ ИКТ ТИМ

Министарство информисања и телекомуникација позива младе, амбициозне и посвећене појединце, студенте завршних година или дипломиране младе стручњаке да се придруже тиму Министарства и раде на реализацији различитих пројеката у области развоја и примене вештачке интелигенције, информационе безбедности, биотехнологије, електронске управе, дигиталне инфраструктуре и медија.

Уколико сте заинтересовани за рад у динамичном окружењу, континуирано усавршавање и едукацију, могућност напредовања у раду и стицања посебних знања, прилику да радите на успостављању суперкомпјутера последње генерације, развоју Националне платформе за вештаку интелигенцију, јачању Националног центра за информациону безбедност, развоју софтверских решења биотехнологије и електронске управе и даљем ширењу широкопојасне телекомуникационе мреже у Србији, „Мој ИКТ тим“ у оквиру Министарства је право место за вас.

Ово је прилика да се пријавите и да започнете своју каријеру, уз менторски рад, у некој од следећих области:

  1. Развој вештачке интелигенције
  2. Информациона безбедност
  3. Изградња широкопојасне телекомуникационе мреже и увођење 5Г мреже
  4. Програм Дигитална Европа и дигитализацијa туристичке понуде у Србији
  5. Развој веб технологија и веб сервиса
  6. Развој електронских услуга и услуга поверења
  7. Унапређење поштанског саобраћаја
  8. Имплементацијa медијске стратегије у Републици Србији

НАЧИН ПРИЈАВЕ

Сви заинтересовани кандидати могу послати биографију и мотивационо писмо путем електронске адресе karijera@mit.gov.rs најкасније до 15. априла 2024. године.

НАПОМЕНА

Слањем пријаве, кандидат даје пристанак на обраду личних података у поступку селекције у складу са Законом о заштити података о личности.