Započni karijeru u Ministarstvu informisanja i telekomunikacija - MOJ IKT TIM

Započni karijeru u Ministarstvu informisanja i telekomunikacija
MIT - MOJ IKT TIM

Ministarstvo informisanja i telekomunikacija poziva mlade, ambiciozne i posvećene pojedince, studente završnih godina ili diplomirane mlade stručnjake da se pridruže timu Ministarstva i rade na realizaciji različitih projekata u oblasti razvoja i primene veštačke inteligencije, informacione bezbednosti, biotehnologije, elektronske uprave, digitalne infrastrukture i medija.

Ukoliko ste zainteresovani za rad u dinamičnom okruženju, kontinuirano usavršavanje i edukaciju, mogućnost napredovanja u radu i sticanja posebnih znanja, priliku da radite na uspostavljanju superkompjutera poslednje generacije, razvoju Nacionalne platforme za veštaku inteligenciju, jačanju Nacionalnog centra za informacionu bezbednost, razvoju softverskih rešenja biotehnologije i elektronske uprave i daljem širenju širokopojasne telekomunikacione mreže u Srbiji, „Moj IKT tim“ u okviru Ministarstva je pravo mesto za vas.

Ovo je prilika da se prijavite i da započnete svoju karijeru, uz mentorski rad, u nekoj od sledećih oblasti:

  1. Razvoj veštačke inteligencije
  2. Informaciona bezbednost
  3. Izgradnja širokopojasne telekomunikacione mreže i uvođenje 5G mreže
  4. Program Digitalna Evropa i digitalizacija turističke ponude u Srbiji
  5. Razvoj veb tehnologija i veb servisa
  6. Razvoj elektronskih usluga i usluga poverenja
  7. Unapređenje poštanskog saobraćaja
  8. Implementacija medijske strategije u Republici Srbiji

NAČIN PRIJAVE

Svi zainteresovani kandidati mogu poslati biografiju i motivaciono pismo putem elektronske adrese karijera@mit.gov.rs najkasnije do 15. aprila 2024. godine.

NAPOMENA

Slanjem prijave, kandidat daje pristanak na obradu ličnih podataka u postupku selekcije u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.