Ministar informisanja i telekomunikacija g. Dejan Ristić sastao se danas u Beogradu sa generalnom direktorkom A1 Srbija, gđom Judit Albers.

Sastanku su prisustvovali i pomoćnik ministra zadužen za informaciono društvo i informacionu bezbednost g. Nikola Bićanin, kao i posebni savetnik ministra g. Stanko Debeljaković.

Tokom sastanka razgovarano je o dosadašnjem poslovanju ove ugledne kompanije, članice internacionalne A1 Grupe,  na području Republike Srbije, te su ovom prilikom naznačeni pravci njenog daljeg razvoja sa posebnim naglaskom na mogućnosti unapređenja saradnje kompanije ,A1 Srbija sa ovim ministarstvom.

Izražena je obostrana saglasnost u vezi sa pozitivnim privrednim ambijentom u Republici Srbiji koji omogućava ubrzani razvoj kompetentnim privrednim subjektima.

Istaknuta je veoma plodotvorna saradnja na kapitalnom projektu Ministarstva ,,Izgradnje širokopojasne komunikacione infrastrukture u ruralnim predelima Republika Srbije“ prilikom čije realizacije je A1 pouzdani dugogodišnji partner.   Dogovoren je nastavak intenzivne komunikacije kako bi bila osigurana uspešna realizacija ovog, kao i svih ostalih planiranih projekata.

Ministarstvo informisanja i telekomunikacija i kompanija A1 Srbija ostaju posvećeni ostvarivanju najboljih mogućih standarda u oblasti telekomunikacija namenjenih građanima i privredi.